Fento Kniebeschermers

Fento kniebeschermers is een begrip sinds 2005. Na het bestuderen van de “kniehouding” werden tientallen mensen in het ‘vorm-gips’ gezet om de juiste ergonomische vorm te vinden. Hieruit werden meerdere prototypes gemaakt die door verschillende ‘kniezitters’ zoals parketleggers, tegelzetters, stratenmakers en bouwvakkers werden getest.

Het idee was geboren, we moeten een kniebeschermer ontwikkelen waarbij de druk niet alleen op de knie komt maar ook verdeeld wordt op het onderbeen. Daarnaast moet het vederlicht, ademend, en slijtvast zijn.

Fento Knee Protection

Fento Knee Protection is gespecialiseerd in ergonomie. Alle Fento producten zijn ontwikkeld in samenwerking met medisch specialisten. Fento producten helpen knie- en rugklachten te voorkomen door te zorgen voor een juiste drukverdeling.

Inmiddels zijn er meer dan 500.000 tevreden internationale Fento-gebruikers!

Fento uitfasering 2021

In 2021 heeft Fento Kniebeschermers de beslissing gemaakt om door te gaan met de Fento 200 Pro en de Fento 400 Pro. De Fento 200 en de Fento 400 worden niet langer meer gefabriceerd.

Kniebeschermers voor professionals

Fento maakt kniebeschermers voor de echte werkers! Zo worden vandaag de dag de kniebeschermers veel gebruikt door dakdekkers, stukadoors, schilders, hoveniers, stratenmakers en nog veel meer beroepen. De Fento 200 pro is hierbij de echte hardloper.

De Fento 150 / Home is speciaal gemaakt voor de thuisklusser, doe-het-zelver en is geschikt voor semiprofessioneel gebruik!

Fento elastieken en andere onderdelen

Wij voeren een compleet assortiment Fento producten. Ook de onderdelen zijn bij ons goed verkrijgbaar. Heb jij een nieuw Fento bandje nodig? Of zijn de kussentjes aan vervanging toe? Wij hebben alles.

Show Filters

Toont alle 13 resultaten

Toont alle 13 resultaten