Winkelwagen

Vragen? Bel gerust 085 – 130 69 66

Bezorging binnen 2-4 werkdagen. Gratis vanaf €500 ex.

Onze klanten geven ons een 9,8 op Google.

Klantenservice

Vragen of opmerkingen? Wij helpen u graag!

Veelgestelde vragen

Ja, dat is mogelijk. Als je een bestelling wilt ruilen, neem dan contact op met onze klantenservice om dit te bespreken. Wij proberen altijd tot een goede oplossing te komen. Je kan je web bestelling gratis retourneren bij onze showroom. Ook is het mogelijk je bestelling door ons op te laten halen. De kosten hiervoor zijn € 109,-.

Bij Scheppie.nl is het mogelijk om binnen 14 dagen van de koop af te zien of te ruilen. Mocht de bestelling bij levering of bij afhalen incompleet of beschadigd zijn, neemt dan zo spoedig mogelijk contact met ons op.

We hopen uiteraard dat je nooit op deze pagina moet komen. Echter kan het zijn dat je ons van de klantenservice nodig hebt. Dan tref je hier alle benodigde informatie.

Contact opnemen

Onze ervaring putten wij uit ons oorspronkelijke vak. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het straatwerk, als hoveniers en in de bouw. Hierdoor weten we precies wat we verkopen, kunnen we onze klanten optimaal informeren en weten we welke service nodig is.

Mocht u een inhoudelijke vraag hebben, over welk product dan ook, aarzel niet om het ons te vragen. Wij weten het antwoord.

Ons bezoeken

Je vindt onze showroom in Capelle aan den IJssel. Ons adres is:

Scheppie.nl
085 – 130 69 66
Gemzenstraat 18
2901 BL Capelle aan den IJssel

Routebeschrijving

Onze showroom is gevestigd in het pand van Koelewijn Bestratingen B.V.

Gratis verzending.

Voor bestellingen + €500 ex.

Niet goed, geld terug.

30 dagen garantie

Professioneel materieel.

Gekozen door professionals

Scherpe prijzen.

Dagelijkse prijs monitoring