Heeft u vragen? Maurice, onze specialist, helpt graag.

Bel 085 – 130 69 66 nu bereikbaar of stuur een e-mail.

Home / Stratenmakersmaterieel / Trottoirbandtang en richtijzers

Onze trottoirbandtangen en richtijzers

Bij Scheppie.nl treft u een compleet assortiment trottoirbandtangen en richtijzers. Wij bieden alleen trottoirbandtangen en richtijzers van nauwkeurig geselecteerde leveranciers. En we verkopen alleen trottoirbandtangen en richtijzers in onze webshop waarmee wij zelf ook willen werken.

Trottoirbandtang en richtijzers

Trottoirbandtangen en richtijzers zijn onmisbaar voor een stratenmaker… niet bij elke klus heb je ze nodig, wel is het altijd handig om er een te hebben. Bij Scheppie.nl kun je gerust je bandentangen en richtijzers kopen, voor elk product hebben wij voor u een scherpe prijs gemaakt. Je bestelling binnen 48 uur in huis? dat is geen enkel probleem voor Scheppie.nl.

De bandentangen zijn van het merk ‘De Wit’, dit is een groot en betrouwbaar merk omtrent straatgereedschap. De bandentangen zijn van goede kwaliteit en uiterst sterk. Scheppie.nl heeft meerdere bandentangen in haar assortiment opgenomen. Ook hebben wij losse onderdelen voor de bandentangen.

De richtijzers bij Scheppie.nl zijn ook van goede kwaliteit. Bij het aanleggen van nieuwe bestrating of het herbestrating wil de rechte lijn tussen de straatstenen wel eens gaan afwijken. Om dit na de bestrating te herstellen gebruikt de vakman een richtijzer. Het verwisselbare mes van de richtijzer plaats men tussen de straatsteen en wrikt totdat de voeg naar tevredenheid ligt.

Kies de trottoirbandtangen en richtijzers die bij u past. Of u die nu gebruikt als stratenmaker, hovenier of als particulier.

Ons assortiment

U bevind zich nu in de subcategorie trottoirbandtang en richtijzers van stratenmakersmaterieel, bekijk de andere subcategorieën:

Afreilatten
Afzetten en veiligheid
Bandenstampers
Bezems en schoppen
Draad en draadpennen
Egalisatieschuiven
Koevoeten en sloopbeitels
Krijt en slaglijnpoeder
Kruiwagens
Kruiwagen accessoires
Stenenknippers
Stootijzers
Straathamers
Tegeldonkeys
Tegelkloppers
Watertanks
Overige straatmaterieel

Staat jouw trottoirbandtang of richtijzer er niet bij?

Staat jouw favoriete product er niet bij? Vraag ons er dan gerust naar. Wanneer de vraag voor dit product toeneemt zullen wij proberen ook dit product te gaan voeren.

Trottoirbandtang en richtijzers ruilen en retourneren

Wil je verzekerd zijn van het juiste product voordat je je trottoirbandtang of richtijzers gaat kopen? Kom dan gerust langs in onze winkel in Capelle aan den IJssel. Bekijk de verschillende items uit onze webshop. Even voelen, bekijken en testen is natuurlijk altijd een goed idee.

Retourneren kan ook. Neem daarvoor altijd eerst contact met onze klantenservice voor op.

Heeft u vragen? Maurice, onze specialist, helpt graag.

Bel 085 – 130 69 66 nu bereikbaar of stuur een e-mail.

0