Heeft u vragen? Maurice, onze specialist, helpt graag.

Bel 085 – 130 69 66 of stuur een e-mail.

Home / Stratenmakersmaterieel / Draad en draadpennen

Onze draad en draadpennen

Bij Scheppie.nl treft u een compleet assortiment draad en draadpennen. Wij bieden alleen draad en draadpennen van nauwkeurig geselecteerde leveranciers. En we verkopen alleen draad en draadpennen in onze webshop waarmee wij zelf ook willen werken.

Draad en draadpennen

Bij Scheppie.nl kunt u zonder zorgen u werkmaterieel kopen, wij leveren uitsluitend goede kwaliteit tegen een goede prijs. Werken is pas echt fijn als je werkmaterieel van goede kwaliteit is, hier zorgt Scheppie.nl voor. Door met werkmaterieel van goede kwaliteit te werken, lever je zelf ook sneller kwaliteit af. Door bij ons je werkmaterieel te kopen ben je verzekerd van een goede klantenservices, prijs en producten.

Draad en draadpennen zijn onmisbaar in de uitrusting van een stratenmaker of hovenier. Om een rechte lijn aan te kunnen houden tijdens het straten gebruik je draad en draadpennen. Bij Scheppie.nl kun je tegen een goede prijs draad en draadpennen kopen. Door de goede kwaliteit van de draadpennen gaan ze jarenlang mee.

Bij Scheppie.nl kun je kiezen uit twee soorten draad, lang en kort.

Mocht u een inhoudelijke vraag hebben, over draad en draadpennen? aarzel niet om het ons te vragen. Wij weten het antwoord. Ook kunt u producten aanvragen als deze niet in de webshop staan, wij zullen u dan zo snel mogelijk laten weten of wij dit product aan u kunnen leveren. Twijfelt u over een product of kledingmaat? kom gerust langs in onze winkel!

Kies de draad en draadpennen die bij u past. Of u die nu gebruikt als stratenmaker, hovenier of als particulier.

Ons assortiment

U bevind zich nu in de subcategorie draad en draadpennen van stratenmakersmaterieel, bekijk de andere subcategorieën:

Afreilatten
Afzetten en veiligheid
Bandenstampers
Bezems en schoppen
Egalisatieschuiven
Koevoeten en sloopbeitels
Krijt en slaglijnpoeder
Kruiwagens
Kruiwagen accessoires
Stenenknippers
Stootijzers
Straathamers
Tegeldonkeys
Tegelkloppers
Trottoirbandtang en richtijzers
Watertanks
Overige straatmaterieel

Staan jouw draad en draadpennen er niet bij?

Staat jouw favoriete product er niet bij? Vraag ons er dan gerust naar. Wanneer de vraag voor dit product toeneemt zullen wij proberen ook dit product te gaan voeren.

Draad en draadpennen ruilen en retourneren

Wil je verzekerd zijn van het juiste product voordat je je draad en draadpennen gaat kopen? Kom dan gerust langs in onze winkel in Capelle aan den IJssel. Bekijk de verschillende items uit onze webshop. Even voelen, bekijken en testen is natuurlijk altijd een goed idee.

Retourneren kan ook. Neem daarvoor altijd eerst contact met onze klantenservice voor op.

Heeft u vragen? Maurice, onze specialist, helpt graag.

Bel 085 – 130 69 66 of stuur een e-mail.

0