Winkelwagen

Vragen? Bel gerust 085 – 130 69 66

Bezorging binnen 2-4 werkdagen. Gratis vanaf €500 ex.

Onze klanten geven ons een 9,8 op Google.

Werkmaterieel

Werkmaterieel webshop

Bij Scheppie.nl kunt u zonder zorgen u werkmaterieel kopen, wij leveren uitsluitend goede kwaliteit tegen een goede prijs. Werken is pas echt fijn als je werkmaterieel van goede kwaliteit is, hier zorgt Scheppie.nl voor. Door met werkmaterieel van goede kwaliteit te werken, lever je zelf ook sneller kwaliteit af. Door bij ons je werkmaterieel te kopen ben je verzekerd van een goede klantenservices, prijs en producten.

Scheppie.nl is een webshop in werkmaterieel, onze focus ligt vooral op de bestratingssector maar wij verkopen ook hoveniersmaterieel. Door onze ervaring van ruim 25 jaar in het stratenmakers vak weten wij alle details van het vak en kunnen u daardoor advies op maat geven.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!

Onze webshop ‘Scheppie.nl’ houdt van een goede kwaliteit en tevreden klanten, om dit waar te maken kiezen wij heel bewust voor de merken die wij verkopen en proberen u een zo goed mogelijke klantenservices te bieden. Onze binnen 48 uur bezorgservice is daar maar één voorbeeld van. Merken zoals Almi, de Wit en Husqvarna staan bekend als een hoge kwaliteit en betrouwbaar, vandaar dat wij deze producten aan u verkopen.

Als werkmaterieel webshop hebben wij ook een visie namelijk, de klanten willen voorzien van de beste producten tegen de beste prijs die er mogelijk is. Ook hebben wij een doel voor ogen, groeien, maar alleen als we dezelfde kwaliteit kunnen blijven waarborgen.

Vragen stel ze ons gerust!

Mocht u een inhoudelijke vraag hebben, over welk product dan ook, aarzel niet om het ons te vragen. Wij weten het antwoord. Ook kunt u producten aanvragen als deze niet in de webshop staan, wij zullen u dan zo snel mogelijk laten weten of wij dit product aan u kunnen leveren. Twijfelt u over een product of kledingmaat? kom gerust langs in onze winkel!

Wacker Neuson DPU6555 6 ton trilplaat wacker
Gratis verzending.

Voor bestellingen + €500 ex.

Niet goed, geld terug.

30 dagen garantie

Professioneel materieel.

Gekozen door professionals

Scherpe prijzen.

Dagelijkse prijs monitoring