Winkelwagen

Vragen? Bel gerust 085 – 130 69 66

Bezorging binnen 2-4 werkdagen. Gratis vanaf €500 ex.

Onze klanten geven ons een 9,8 op Google.

Webshop GWW

Uw GWW webshop

Scheppie.nl is een GWW webshop in werkmaterieel, onze focus ligt vooral op de bestratingssector maar wij verkopen ook hoveniersmaterieel. Door onze ervaring van ruim 25 jaar in het stratenmakers vak weten wij alle details van het vak en kunnen u daardoor advies op maat geven.

Bij Scheppie.nl kunt u zonder zorgen u GWW werkmaterieel kopen, wij leveren u uitsluitend goede kwaliteit tegen een goede prijs. Werken is pas echt fijn als je werkmaterieel van goede kwaliteit is, hier zorgt Scheppie.nl voor. Door met werkmaterieel van goede kwaliteit te werken, lever je zelf ook sneller kwaliteit af. Door bij ons je werkmaterieel te kopen ben je verzekerd van een goede klantenservices, prijs en producten.

De beste prijs voor hoge kwaliteitsproducten

Op onze GWW webshop proberen wij u de beste prijs aan te bieden voor hoge kwaliteitsproducten. de GWW webshop ‘Scheppie.nl’ heeft een groot assortiment aan ‘Almi’en ‘de Wit’ artikelen. Ook andere merken zoals Husqvarna, Memolon, Komelon en Nedo zijn aanwezig. Heeft u een artikel in gedachte en staat deze niet op onze webshop? Neem gerust contact op en wij zullen kijken of het mogelijk is dat wij het wenselijke artikel aan u kunnen leveren.

Wij als ‘Scheppie.nl’ hebben een duidelijke visie, onze klanten voorzien van de beste producten met het beste prijskaartje. Ook zullen wij proberen u de beste klantenservices te geven. Ons 48 uur beleid, uw bestelling binnen 48 in huis hebben, is daar een voorbeeld van. Het doel dat wij hebben vastgesteld voor ‘Scheppie.nl’ is dat wij willen groeien, maar dat willen wij alleen als de kwaliteit goed blijft en de klantenservices op zijn best blijft.

Bezoek de showroom

Wil je kijken of de straathamer of stootijzer lekker in de hand ligt? Naast de GWW webshop hebben wij ook nog een winkel waar onze showroommodellen staan. Kom gezellig langs en bekijk onder het genot van een bakje koffie de producten op je gemak!

Gratis verzending.

Voor bestellingen + €500 ex.

Niet goed, geld terug.

30 dagen garantie

Professioneel materieel.

Gekozen door professionals

Scherpe prijzen.

Dagelijkse prijs monitoring