Heeft u vragen? Maurice, onze specialist, helpt graag.

Bel 085 – 130 69 66 of stuur een e-mail.

Home / Track and trace

Track and trace

Wilt u inzicht in de locatie van uw (klein)materieel en gereedschap? Dan is de Viloc Tag de oplossing. Met de Viloc Tag beheert en lokaliseert u 24/7 uw (klein)materieel en gereedschap.

 • Nauwkeurige metingen
 • Water, schok, vuil en oliebestendig
 • Gaat tot wel 5 jaar mee zonder opladen

Viloc Tags bestellen

U kunt op deze webshop de Viloc Tages en bijbehorende abonnementen bestellen via een downloadbaar bestelformulier. Wanneer u deze invult kunt u die naar ons opsturen. Daarna maken wij de bestelling voor u in orde.

De Viloc tag

De Viloc Tags zijn kleine, robuuste trackers, die eenvoudig te monteren zijn op vrijwel al het materieel. De locatie van de Viloc Tag is altijd zichtbaar in de webportal en de App van Allsetra. Zo is eenvoudig in te zien welk materieel zich op welke locatie bevindt.

Abonnement

Volg uw materieel via de Allsetra Portal & App. Uw materieel wordt met een tracking- en tracing systeem van Allsetra uitgerust waar een abonnement op wordt geactiveerd. Via de Allsetra Portal & App heeft u 24/7 inzicht in de actuele positie, actuele contactstatus, het gebruik (draaiuren) en ritten van uw object(en). Bij afname van elke Viloc Tag is een abonnement verplicht.

LoRaWAN netwerk

De Viloc Tag communiceert via het nieuwe LoRaWAN netwerk van KPN. In tegenstelling tot andere netwerken, is LoRaWAN geschikt voor locatiebepaling middels zendmasten. De Viloc Tag meldt zich twee of vijf keer per 24 uur met een locatie, afhankelijk van de programmering van de Viloc Tag.

Een extra mogelijkheid is het installeren van een Base Unit in de buurt van de Viloc Tags, waardoor deze zich iedere 10 minuten meldt met een locatie, middels Radio Frequentie.

Rapportages en onderhoudsmodule

Via de Allsetra portal is het mogelijk om verschillende rapportages te downloaden over het gebruik en inzet van uw objecten. Tevens is het mogelijk om een onderhoudsmodule in te schakelen, waarbij u een notificatie ontvangt indien de machine aan een onderhoudsbeurt toe is.

Alarmering door de AlarmServiceCentrale

Alarmmeldingen van uw objecten worden 24/7 geanalyseerd en opgevolgd door onze alarmcentralisten. Afhankelijk van het type abonnement en de (door u zelf) ingeschakelde beveiligingsinstellingen neemt de AlarmServiceCentrale direct telefonisch contact op bij onderstaande alarmmeldingen:

 • Zodra de accu wordt gesaboteerd
 • Bij beweging of contact aan na afgesproken werktijd van materieel
 • Indien materieel de geofence zone en/of landgrens verlaat
 • Bij verplaatsing van machine bij verscherpt toezicht

Scheppie.nl

Als tussenpartij zijn wij uw vraagbaak bij bestellen en eventuele problemen. Doordat wij direct contact hebben met de leverancier, Allsetra. Wij schakelen snel en kunnen u altijd voorzien van de juiste informatie. Uiteraard kunt u 24/7 gebruik maken van de klantenservice van Allsetra.

Viloc Tags bestellen

U kunt op deze webshop de Viloc Tages en bijbehorende abbonementen bestellen via een downloadbaar bestelformulier. Wanneer u deze invult kunt u die naar ons opsturen. Daarna maken wij de bestelling voor u in orde.

Vragen? Neem contact met ons op

Wij kunnen begrijpen dat u vragen omtrent de Viloc Tag en het bijbehorende abonnement heeft. Neem gerust contact met ons op. Bel of e-mail ons of gebruik onderstaand formulier.

  Algemene voorwaarden

  Op de levering, werking en de support en dergelijk van de Viloc Tags en de bijbehorende abonnementen zijn de algemene voorwaarden van Alsetra B.V. (onze leverancier) van toepassing.

  Heeft u vragen? Maurice, onze specialist, helpt graag.

  Bel 085 – 130 69 66 of stuur een e-mail.

  0