Winkelwagen

Vragen? Bel gerust 085 – 130 69 66

Bezorging binnen 2-4 werkdagen. Gratis vanaf €500 ex.

Onze klanten geven ons een 9,8 op Google.

Stratenmakersspullen

Uw stratenmakers webshop

Scheppie.nl verkoopt veel Stratenmakersspullen en is voornamelijk een stratenmakers webshop. Onze aandacht ligt vooral op het verkopen van de benodigdheden van een stratenmaker, maar wij verkopen ook hoveniersmaterieel en een volgsysteem. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in het stratenmakers vak en hebben een goede kennis van zaken. Onze stratenmakers webshop ‘Scheppie.nl’ houdt van goede kwaliteit en tevreden klanten. Om dit waar te maken kiezen wij heel bewust voor de merken die wij verkopen. Wij proberen u een zo goed mogelijke klantenservices te bieden. Uw bestelling binnen 48 uur in huis hebben is daar een goed voorbeeld van.

Merken

Bekende merken die je vaak in de bouw ziet terugkomen zoals Wacker NeusonAlmi, de WitStihl en Husqvarna kunnen wij u leveren. Deze merken zijn 100% betrouwbaar en stellen net als wij de kwaliteit van het product voorop.

Groot assortiment Stratenmakersspullen

Op Scheppie.nl kunt u veel materiaal vinden, onder andere: Wacker Neuson trilplatenstootijzers De Witstraathamers, werkkleding en brandstof. Wij zien werkmateriaal als een investering omdat wanneer je met goede kwaliteit materiaal werkt de kwaliteit van je eigen werk ook omhoog gaat. Daarom kiezen wij voor scherpe prijzen.

Als webshop in stratenmakersspullen hebben wij ook een visie. Wij willen de klanten voorzien van de beste producten tegen de beste prijs. Daar hoort ook de beste service bij! Ook hebben wij een doel voor ogen, groeien, maar alleen als we dezelfde kwaliteit kunnen blijven waarborgen.

Kom naar onze showroom

In Capelle aan den IJssel hebben wij een winkel waar u kleding mag passen. Ook kunt u onder het genot van een bakje koffie lekker door de stratenmakersspullen neuzen. Heeft u een vraag? neem gerust contact met ons op! wij zullen kijken of we u kunnen helpen!

Heeft u een product in gedachte en staat deze niet op onze webshop? Neem in dit geval ook contact met ons op en wij zullen kijken of het mogelijk is dat wij het gewenste product aan u kunnen leveren.

Gratis verzending.

Voor bestellingen + €500 ex.

Niet goed, geld terug.

30 dagen garantie

Professioneel materieel.

Gekozen door professionals

Scherpe prijzen.

Dagelijkse prijs monitoring