Winkelwagen

Vragen? Bel gerust 085 – 130 69 66

Bezorging binnen 2-4 werkdagen. Gratis vanaf €500 ex.

Onze klanten geven ons een 9,8 op Google.

Stratenmakers webshop

Uw stratenmakers webshop

Scheppie.nl is voornamelijk een stratenmakers webshop, onze aandacht ligt vooral op het verkopen van de benodigdheden van een stratenmaker, maar wij verkopen ook hoveniersmaterieel en een volgsysteem. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in het stratenmakers vak en hebben een goede kennis van zaken. Bij eventuele vragen of situaties zullen wij zo goed mogelijk advies proberen te geven.

Onze stratenmakers shop ‘Scheppie.nl’ houdt van een goede kwaliteit en tevreden klanten, om dit waar te maken kiezen wij heel bewust voor de merken die wij verkopen en proberen u een zo goed mogelijke klantenservices te bieden. Uw bestelling binnen 48 uur in huis hebben is daar een goed voorbeeld van. Bekende merken die je vaak in de bouw ziet terugkomen zoals Almi, de Wit en Husqvarna kunnen wij u leveren, deze merken zijn 100% en stellen net als wij de kwaliteit van het product voorop.

Bekende merken in onze webshop

Op onze stratenmakers webshop proberen wij u de beste prijs aan te bieden voor hoge kwaliteitsproducten. de stratenmakers webshop ‘Scheppie.nl’ heeft een groot assortiment aan ‘de Wit’ en ‘Almi’ artikelen. Ook andere merken zoals Husqvarna, Nedo, Komelon en Memolon zijn aanwezig. Heeft u een product in gedachte en staat deze niet op onze webshop? Neem gerust contact op en wij zullen kijken of het mogelijk is dat wij het gewenste product aan u kunnen leveren.

Als webshop voor stratenmakers hebben wij ook een visie namelijk, de klanten willen voorzien van de beste producten tegen de beste prijs, en met de beste services die er mogelijk is. Ook hebben wij een doel voor ogen, groeien, maar alleen als we dezelfde kwaliteit kunnen blijven waarborgen.

Showroom

Wil je kijken of de straathamer lekker in de hand ligt? Naast de stratenmakers webshop hebben wij ook nog een winkel waar onze showroom modellen staan. Kom gezellig langs en bekijk de producten op je gemak!we

Stratenmakers webshop
Gratis verzending.

Voor bestellingen + €500 ex.

Niet goed, geld terug.

30 dagen garantie

Professioneel materieel.

Gekozen door professionals

Scherpe prijzen.

Dagelijkse prijs monitoring