Winkelwagen

Vragen? Bel gerust 085 – 130 69 66

Bezorging binnen 2-4 werkdagen. Gratis vanaf €500 ex.

Onze klanten geven ons een 9,8 op Google.

Straatmaker materiaal

Stratenmakers/hoveniers webshop

Scheppie.nl is met name een stratenmakers/hoveniers webshop, onze focus ligt vooral op het verkopen van de benodigdheden van een stratenmaker, ook verkopen wij hoveniersmaterieel en een volgsysteem. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in het stratenmakers vak en hebben een verstand van zaken. Bij eventuele vragen of situaties zullen wij u zo goed mogelijk advies proberen te geven. onze webshop ‘Scheppie.nl’ houdt van een goede kwaliteit en tevreden klanten, om dit waar te maken kiezen wij heel bewust voor de merken die wij verkopen en proberen u een zo goed mogelijke klantenservices te bieden. Onze binnen 48 uur bezorgservice is daar maar één voorbeeld van.

Bij Scheppie.nl kunt u met een gerust hart uw werkmaterieel kopen, wij leveren uitsluitend goede kwaliteit tegen een goede prijs. Werken is pas echt fijn als je werkmaterieel van goede kwaliteit is, hier zorgt Scheppie.nl voor. Door met stratenmakers materieel van goede kwaliteit te werken, lever je zelf ook sneller kwaliteit af. Door bij ons je stratenmakers materieel te kopen ben je verzekerd van een goede klantenservices, prijs en producten.

Bekende en vertrouwde merken

Het merk ‘de Wit’ is een grote speler als het gaat om stratenmakers en hoveniers materiaal. Bij ‘Scheppie.nl’ bieden wij u een groot assortiment van ‘de Wit’ gereedschappen aan. Ook de merken ‘Almi’ en ‘Husqvarna’ zijn in ons assortiment te vinden.

Als Stratenmakers materieel webshop hebben wij ook een visie namelijk, de klanten willen voorzien van de beste artikelen tegen de beste prijs die er mogelijk is. De ambitie van ‘Scheppie.nl’ is om te groeien, maar alleen als wij dezelfde kwaliteit en service aan u kunnen geven.

Vragen? Wij staan voor u klaar

Mocht u een inhoudelijke vraag hebben, over welk product dan ook, twijfel niet om het ons te vragen. Wij weten het antwoord. Ook kunt u artikelen aanvragen als deze niet in de webshop staan, wij zullen u dan zo snel mogelijk laten weten of wij dit product aan u kunnen leveren. weet u niet welke kledingmaat het best past? of twijfelt u over een ander product? kom gerust even langs in onze winkel!

Bouwlaser Spectra Precision LL300N Guncase
Gratis verzending.

Voor bestellingen + €500 ex.

Niet goed, geld terug.

30 dagen garantie

Professioneel materieel.

Gekozen door professionals

Scherpe prijzen.

Dagelijkse prijs monitoring