Winkelwagen

Vragen? Bel gerust 085 – 130 69 66

Bezorging binnen 2-4 werkdagen. Gratis vanaf €500 ex.

Onze klanten geven ons een 9,8 op Google.

Infra webshop

Webshop voor de Infra

In de Infra is goed werkmateriaal een ‘must’, daarom verkopen wij bij Scheppie.nl alleen maar hoge kwaliteitsproducten. Door met goed materiaal te werken gaat jouw eigen werkresultaat ook omhoog! Wij zien werkmateriaal dan ook als een investering voor jezelf en bieden het daarom aan tegen zeer scherpe prijzen!

Scheppie.nl is  een webshop gemaakt voor de infra, onze aandacht ligt vooral op het verkopen van de benodigdheden van een stratenmaker en hovenier. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in het stratenmakers vak en hebben verstand van zaken. Scheppie.nl houdt van klanten die tevreden zijn, om dat te behalen zorgen wij dat we een goede kwaliteit verkopen en dat de klantenservices goed is, ons 48 uur beleid, binnen 48 je bestelling in huis hebben is daar een goed voorbeeld van.

Bekende merken

De meeste merken die wij verkopen zullen bij de meeste mensen die te maken hebben met infra bekend in de oren klinken. de volgende merken zijn te vinden in ons assortiment: Husqvarna, de Wit, Belle, Almi en nog vele meer. Al deze merken beschouwen de kwaliteit van hun producten als een prioriteit. Zodoende kunnen wij deze producten met een gerust hart aan u verkopen

Showroom

In Capelle aan den IJssel hebben wij ook een winkel waar u de producten kan passen of kunt zien. Onder het genot van een bakje koffie kunt u op uw eigen tempo even tussen de spullen neuzen en kijken of u wat nodig hebt. Heeft u een product in gedachte maar zit deze niet in ons assortiment? neem gerust contact met ons op en wij zullen u zo snel mogelijk laten weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Als webshop/winkel hebben wij een doel vastgesteld: groeien, dit zullen wij echter alleen behalen als wij de klant zo goed mogelijk helpen, daardoor streven wij ernaar om de goede kwaliteit en de services te behouden.

Gratis verzending.

Voor bestellingen + €500 ex.

Niet goed, geld terug.

30 dagen garantie

Professioneel materieel.

Gekozen door professionals

Scherpe prijzen.

Dagelijkse prijs monitoring