Winkelwagen

Vragen? Bel gerust 085 – 130 69 66

Bezorging binnen 2-4 werkdagen. Gratis vanaf €500 ex.

Onze klanten geven ons een 9,8 op Google.

Infra gereedschap

Infra gereedschap voor glasvezel aanleg

Wij hebben een groot assortiment infra gereedschap. Ook voor glasvezelaanleg hebben wij veel producten in ons assortiment. De merken die erg bekend zijn in deze branche zijn: Wacker Neuson, Atlas Diamant, De Wit en Nitto Tapes

Tijdens het aanleggen van glasvezel ontkom je er niet aan om ook stratenmakers gereedschap te gebruiken. De tegels moeten namelijk wel weer op de juiste plek gelegd worden!

Infra gereedschap glasvezel aanleg kabelschop

Glasvezel infra gereedschap

De producten die wij het meest verkopen qua infra gereedschap en veel gebruikt worden tijdens de aanleg van glasvezel zijn:

infra gereedschap glasvezel aanleg

Kabelschop infra

De kabelschop is verkrijgbaar in meerdere maten. De blauwe kabelschop is beschikbaar in 11,5 cm of in 16 cm. Deze kabelschoppen hebben een spitse punt en zijn blauw gelakt. De brede versie is uitgerust met handige opstapjes voor je voet.

De kabelschoppen van Atlas Diamant zijn gemaakt uit gehard staal. Zo weet je zeker dat ze lang meegaan en niet snel slijten. Sommige sleuvenschoppen zijn gepolijst. Dit zorgt ervoor dat de aarde of klei makkelijker van het blad afglijdt en niet blijft kleven!

Met de kabelschop kan je smalle sleuven graven voor bijvoorbeeld leidingen en kabels. De kabelschop wordt vaak gebruikt in combinatie met de lange kabelschopsteel 130cm. Door deze steel kan je diepe sleuven graven zonder dat je hier bij ‘krom’ staat. De lange steel zorgt ervoor dat je met een rechte rug kan werken!

Wacker stampers infra

De Wacker stampers worden vaak gebruikt om de sleuven van de kabels aan te stampen en te verdichten. Doordat de sleuven vaak smal zijn past een trilplaat daar niet tussen. De Wacker Neuson stampers zijn in meerdere modellen leverbaar:

De Wacker stamper wordt standaard geleverd met een stampvoet van 28cm. Ben je op zoek naar een stamper met een smallere voet? Wij kunnen dit voor jou verzorgen!

Buizenknipper infra

Tijdens het aanleggen van glasvezel gebruikt men ook vaak een buizenknipper voor het knipwerk. De buizenknipper van AMW is geschikt voor het knippen van PVC, PB, PEX en Multilayer. De buizenschaar van AMW Connect is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

Het infra project afronden met het juiste gereedschap

Ons infra gereedschap assortiment bestaat ook uit verschillende bezems. Wanneer de tegels weer op hun plek liggen en alles netjes is afgewerkt komt de bezem te voorschijn. Om de werkplek netjes achter te laten verkopen wij de wegenbouwbezem Basinne (bruin) of de gemeentebezem PPN (rood). Deze bezems kan je het best combineren met de bezemsteel 150cm of de bezemsteel 170cm.

Doordat je de werkplek netjes achterlaat is het ook voor klanten, omstanders en opdrachtgevers een beter resultaat!

Gemeentebezem 45cm Basinne vezel ronde kap FSC
Gratis verzending.

Voor bestellingen + €500 ex.

Niet goed, geld terug.

30 dagen garantie

Professioneel materieel.

Gekozen door professionals

Scherpe prijzen.

Dagelijkse prijs monitoring