Winkelwagen

Vragen? Bel gerust 085 – 130 69 66

Bezorging binnen 2-4 werkdagen. Gratis vanaf €500 ex.

Onze klanten geven ons een 9,8 op Google.

Hoverniers webshop

Ruime ervaring

Scheppie.nl is een stratenmakers/hoveniers webshop. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in het stratenmakers vak en hebben een goede kennis van zaken. Bij eventuele vragen of situaties zullen wij zo goed mogelijk advies proberen te geven. Wij houden van tevreden klanten dus zullen wij er alles aan doen om u tevreden te maken/houden. Op onze webshop voor stratenmakers/hoveniers streven wij ernaar om u de beste prijs aan te bieden voor hoge kwaliteitsproducten, ook proberen wij uw bestelling binnen 48 uur bij u thuis te laten bezorgen.

Groot assortiment

De webshop ‘Scheppie.nl’ heeft een groot assortiment aan ‘de Wit’ en ‘Almi’ artikelen, deze merken zijn meestal wel bekend bij de meeste stratenmakers en hoveniers. De merken staan garant voor een goede kwaliteit en betrouwbaarheid.  Ook andere merken zoals Husqvarna, Nedo, Komelon en Memolon zijn aanwezig. Heeft u een product in gedachte en staat deze niet op onze webshop? Neem gerust contact op en wij zullen kijken of het mogelijk is dat wij het gewenste product aan u kunnen leveren.

Onze showroom

Wilt u even kijken of de straathamer wel lekker in de hand ligt? of de jas die u wilt wel lekker zit? dat kan allemaal in onze winkel in Capelle aan den IJssel. In onze winkel hebben wij de belangrijkste producten liggen in onze showroom zodat u op uw eigen tempo, onder het genot van een bakje koffie, even lekker kunt speuren tussen de artikelen.

Als stratenmakers/ hoveniers webshop hebben wij ook een visie namelijk, de klanten tevreden stellen als het om kwaliteit en services gaat. Ook hebben wij een doel voor ons zelf bepaald namelijk, groeien, maar alleen als we dezelfde kwaliteit en services kunnen blijven waarborgen!

Gratis verzending.

Voor bestellingen + €500 ex.

Niet goed, geld terug.

30 dagen garantie

Professioneel materieel.

Gekozen door professionals

Scherpe prijzen.

Dagelijkse prijs monitoring