Winkelwagen

Vragen? Bel gerust 085 – 130 69 66

Bezorging binnen 2-4 werkdagen. Gratis vanaf €500 ex.

Onze klanten geven ons een 9,8 op Google.

Fento kniebeschermers

De kniebeschermers van Fento zijn erg populair in de bouw. Stratenmakers, hoveniers, tegelzetters en stukadoors gebruiken vaak de kniebeschermers van Fento. De knielappen van Fento hebben een unieke drukverdeling en veel comfort! Dat is erg fijn als je vaak op je knieën moet zitten voor je werk.

Fento knielappen

Al sinds 2005 produceert Fento knielappen die wereldwijd bekend staan om hun comfort, drukverdeling en design. Alle Fento kniebeschermers zijn ontwikkeld in samenwerking met medisch specialisten.

Na het bestuderen van de “kniehouding” werden tientallen mensen in het ‘vorm-gips’ gezet om de juiste ergonomische vorm te vinden. De kniebeschermers zijn getest door echte vaklui die inmiddels niet anders willen! Fento is een ‘standaard’ geworden als het gaat om goede kniebeschermers!

Kniebeschermers Fento 200 pro / Fento original

Het meest verkochte model is de Fento 200 pro / Original. De Ergonomic Wedge in de knielappen zorgt voor een juiste drukverdeling over het onderbeen. Hierbij worden de knieën ontlast. Het doel hiervan is het voorkomen van knie- en rugklachten.

De Fento 200 pro / Fento Original is een duurzame kniebeschermer die gemaakt is van slijtvast polyethyleen, wat zich kenmerkt door flexibiliteit en waterdichtheid. De kniebeschermer 200 pro is volledig waterafstotend, daarom kan je gerust op een natte ondergrond hurken.

Onderdelen zoals kniebeschermer riempjes, kussentjes en stofkappen zijn los te bestellen in onze webshop. Doordat je bijna alles kan vervangen maakt dit de kniebeschermer erg duurzaam. 

De Fento 200 pro / Fento Original is erg geliefd onder stratenmakers, hoveniers, stukadoors, schilders, parketleggers maar ook  in de wegenbouw.

Particulieren met ‘groene vingers’ kiezen ook steeds vaker voor de Fento 200 pro

De knielappen zijn overigens ook goed schoon te maken als ze vies zijn. Grond, zand en andere viezigheid was je er eenvoudig af met water!

Het is toch heerlijk om op je knieën te werken zonder dat je hier klachten aan overhoudt? 

Fento 400 Pro / Fento Max kniebeschermers

De verlengde versie van de Fento 200 pro is de Fento 400 pro / Fento Max. Ook deze lange Fento kniebeschermer staat bekend om zijn ergonomie, comfort en stabiliteit. Deze knielappen van Fento zijn ideaal als je lange tijd op je knieën zit en weinig hoeft te lopen.

De Fento 400 pro kniebeschermer is net zoals zijn kleine broertje gemaakt van slijtvast polyethyleen, wat zich kenmerkt door flexibiliteit en waterdichtheid. Het gehele product is volledig waterafstotend. Ideaal voor als je op een natte ondergrond moet hurken.

De Ergonomic Wedge in de knielappen zorgt voor een juiste drukverdeling over het onderbeen. Hierbij worden de knieën ontlast. Het doel hiervan is het voorkomen van knie- en rugklachten.

Ook deze kniebeschermer van Fento is duurzaam ontworpen. Kniebeschermer riempjes, kussentjes en stofkappen zijn allemaal los te verkrijgen. Zo hoef niet een hele nieuwe kniebeschermer te kopen als deze kapot / beschadigd is.

Ook de Fento 400 pro / Fento Max wordt aanbevolen door fysiotherapeuten en arbo-artsen.

Fento 150 / Fento Home kniebeschermers

De Fento 150 / Home is speciaal ontwikkeld voor de fanatieke doe-het-zelver. Deze kniebeschermer is ontwikkeld met de kennis vanuit de ervaring in de professionele markt.

De Fento 150 / Home is gemaakt uit één stuk polyurethaan (PU). polyurethaan (PU) staat bekend om de dempende eigenschappen.  Het zwarte gedeelte (wat de ondergrond raakt) is gemaakt van een hardere kunststof soort. Is het zwarte deel in de loop van de tijd versleten? Dan is het tijd om nieuwe aan te schaffen! Gelukkig duurt het een lange tijd voordat het zover is! De knielappen hebben een lange levensduur.

Kniemat Fento Board

Het nieuwste product van Fento, de Fento Board, is een kniemat die speciaal is ontwikkeld met oog op extra mobiliteit. Dit kniematje is misschien wel de meest luxe variant wat betreft kniematten. 

De inkepingen aan de bovenkant zorgen voor een goede ventilatie terwijl de beroemde Ergonomic Wedge zorgt voor een goede drukverdeling.

Dit kniematje is ideaal als je een fanatieke tuinier bent! Door dit kniematje in knie- en rugpijn verleden tijd.

De kniemat Fento Board valt onder de ‘type 3’ kniebescherming en heeft een penetratieweerstand van niveau 1. Het kniematje van Fento biedt weerstand tegen penetratie op basis van de EN 14404 norm.

Het materiaal van de Fento Board is erg makkelijk schoon te maken. Vanwege het stevige maar flexibele materiaal is de kniebeschermer ook geschikt voor oneffen ondergronden.

Fento 100 / Fento Pocket

Heb je een werkbroek met kniezakken? Probeer dan eens de Fento 100 / Fento Pocket. Deze kniebeschermers zijn speciaal ontwikkeld voor het dragen in een werkbroek met kniezakken. Op de vraag naar goede kniebeschermers voor in je werkbroek heeft Fento het goede antwoord gevonden, De Fento Pocket. 

De Pocket kniebeschermers bindt je dus niet om je knieën maar stop je in de kniezak van een werkbroek. Deze kniebescherming zorgt voor veel comfort tijdens het zitten op je knieën.

Ook deze knielappen zijn uitgerust met de Ergonomische Wedge die zorgt voor de juiste drukverdeling. 

De kniebeschermers van Fento, de Fento Pocket, voldoet aan de volgende normering: DIN EN 14404

De grote verandering rondom Fento kniebeschermers

Fento Knee Protection heeft in 2021 een grote verandering ondergaan. Zo hebben zij de productnamen aangepast en sommige producten uitgefaseerd. De Fento 200 en de Fento 400 worden niet meer geproduceerd omdat daar al vervangers voor zijn, namelijk de Fento 200 pro / Original en de Fento 400 pro / Max. De Pro kniebeschermers bieden meer voordelen ten opzichte van hun voorgangers.

Uitfasering knielappen FKP

Ons assortiment Fento kniebeschermers

Wij hebben het complete assortiment van Fento opgenomen. Zo hebben wij voor iedere gebruiker de juiste kniebeschermer in huis!

FENTO 200 Pro Kniebeschermer
Kniebschermer Fento 200 Pro / Original
Kniebeschermer FENTO 400 pro Max
Knielappen Fento 400 Pro / Max
Fento 150 Home kniebeschermer
Knielappen Fento 150 / Home
Fento 100 Pocket kniebescherming werkbroek
Werkbroek Fento 100 / Pocket
Fento kniemat Board 50x28x4,6cm
Fento Board kniematje

Ons assortiment Fento accessoires

Ons assortiment bevat ook alle losse accessoires voor de Fento kniebeschermers. Losse riempjes, stofkappen of kussentjes zijn allemaal los verkrijgbaar. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Fento!

Set elastieken met clip voor Fento 200 en 200 PRO kniebeschermers
Losse riempjes met clip Fento 200 pro / Original
Set inlays voor Fento kniebeschermer 200 / 200 Pro
Losse kussentjes Fento 200 pro / Original
fento beschermkappen stof zand regen
Zand- en stofkappen Fento
Set elastieken met clip voor Fento kniebeschermer 400 en 400 Pro
Set elastieken met clip Fento 400 pro / Max
Fento elastieken met klittenband Fento 150 Home
Elastieken klittenband Fento 150 / Home
Gratis verzending.

Voor bestellingen + €500 ex.

Niet goed, geld terug.

30 dagen garantie

Professioneel materieel.

Gekozen door professionals

Scherpe prijzen.

Dagelijkse prijs monitoring