Winkelwagen

Vragen? Bel gerust 085 – 130 69 66

Bezorging binnen 2-4 werkdagen. Gratis vanaf €500 ex.

Onze klanten geven ons een 9,8 op Google.

De Wit Gereedschap

De Wit gereedschap

De Wit Stratenmakers gereedschap

Al jarenlang maakt De Wit gereedschap voor de professionele stratenmaker! Het uitgebreide assortiment bevat bijvoorbeeld: straathamersstootijzersbandentangenbandenstampers maar ook tegelhaken. Stuk voor stuk zijn het categorieën waar De Wit wereldberoemd in is.

De stratenmakers gereedschappen van De Wit staan bekend om hun kwaliteit! Spreekwoorden als: ‘Met een hamer van De Wit, weet je dat je levenslang op je knieën zit!’ zeggen wel genoeg!

De Wit gereedschap straathamer buigen

Straathamers De Wit Gereedschap

Qua straathamers heeft De Wit een groot assortiment. Straathamers De Wit heb je met essen steel maar ook met een fibersteel. De fibersteel is erg sterk en breekt niet! De bekbreedtes variëren van 4-10 centimeter, waarbij 5 en 7 centimeter de hardlopers zijn! Je hebt ook straathamers met nylon dop, zodat de tegels niet beschadigen. Bij ons kan je ook terecht als het gaat om onderdelen van je straathamer!

Stootijzers De Wit Gereedschap

Er zijn veel modellen stootijzers De Wit. De lengte verschilt van 100-200 centimeter, waarbij 140 & 160 centimeter de hardlopers zijn! De Wit stootijzers heb je ook compleet rond of met een vierkant onderstuk. 

De bovenste knop van het stootijzer wordt uit 1 stuk staal op het stootijzer gesmeed. De combinatie tussen rond en vierkant kan worden gegarandeerd doordat er al meer dan 22 jaar middels robots wordt gelast. Een gebroken stootijzer is absoluut onmogelijk!

De Wit Tuingereedschap

Ook voor de tuin heeft De Wit een compleet assortiment bedacht! Ideaal voor de hovenier! Producten zoals schoffels, grondboren, plantenschepjes, harken en overige hand-tuingereedschappen.

Gemeentes, overheidsinstellingen en groenvoorziening bedrijven gebruiken al jarenlang de schoffels van De Wit. Waarom? Omdat het kwaliteitsproducten zijn, geproduceerd op Nederlandse bodem!

De Wit Handgereedschap

De gereedschappen van De Wit worden uit boron staal geproduceerd wat mede afkomstig is uit gerecyclede metalen. De Wit produceert haar producten sinds jaar en dag in eigen fabriek. In Januari 2021 heeft De Wit een zonnepanelen installatie in gebruik genomen. De capaciteit van de jaarlijks op te wekken energie is gelijk aan het jaarlijks gebruik van De Wit. Met deze installatie heeft De Wit een grote stap gezet op het gebied van ‘Duurzaam produceren’ van gereedschappen.

De Wit tuingereedschap verkooppunten

Wij als Scheppie.nl zijn een verkooppunt voor De Wit tuin- en handgereedschappen. Staat jouw De Wit handgereedschap er niet tussen? Maak je geen zorgen, wij leveren het complete assortiment van De Wit. Neem contact met ons op via: info@scheppie.nl

Onze De Wit Gereedschap

Stootijzer 1400x28mm met 40cm vierkant knop en beitel | De Wit
Stootijzer 1400x28mm Vierkant rond | De Wit
Straathamer De Wit
Straathamer 7 cm glasfibersteel | De Wit
bandentang De Wit
Bandentang met rubberbek lengte 900mm | De Wit
Grondstamper / handstamper
Grondstamper geheel van staal 860mm | De Wit
Gratis verzending.

Voor bestellingen + €500 ex.

Niet goed, geld terug.

30 dagen garantie

Professioneel materieel.

Gekozen door professionals

Scherpe prijzen.

Dagelijkse prijs monitoring