Winkelwagen

Vragen? Bel gerust 085 – 130 69 66

Bezorging binnen 2-4 werkdagen. Gratis vanaf €500 ex.

Onze klanten geven ons een 9,8 op Google.

Bestrating webshop

Over deze bestratingen webshop

Scheppie.nl is voornamelijk een webshop voor bestrating, onze aandacht ligt vooral op het verkopen van de benodigdheden van een stratenmaker, maar wij verkopen ook hoveniersmaterieel en een volgsysteem. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in het stratenmakers vak en hebben een goede kennis van zaken. Bij eventuele vragen of situaties zullen wij zo goed mogelijk advies proberen te geven.

Bekende merken

Onze webshop voor bestratingen, ‘Scheppie.nl’, houdt van tevreden klanten een een goede kwaliteit, om dit waar te maken kiezen wij met opzet voor de merken die wij verkopen en proberen u een zo goed mogelijke klantenservices te bieden. Uw order binnen 48 uur in huis hebben is daar een goed voorbeeld van. Bekende merken in de bouw die je vaak ziet terugkomen zijn Almi, de Wit en Husqvarna, ons assortiment zit vol met producten van deze merken. Deze merken zijn 100% betrouwbaar en stellen net als wij de kwaliteit van het product voorop. Ook hebben wij nog andere merken in ons assortiment namelijk: Nedo, Komelon, Memolon en Belle.

Waarom je voor ons kiest

Onze visie is eenvoudig, de klant tevreden stellen met de kwaliteit en de services, ons 48 uur beleid, je bestelling binnen 2 dagen in huis hebben is daar een goed voorbeeld van. Ook kunt u een product aanvragen als deze niet in ons assortiment staat, wij zullen u dan zo spoedig mogelijk laten weten of wij dit product aan u kunnen leveren.

Twijfelt u over de juiste maat van een jas? of weet u niet zeker welke straathamer/ stootijzer moet hebben? wij hebben ook een shop in Capelle aan den IJssel waar u gerust langs mag komen, onder het genot van een bakje koffie kunt u dan op uw gemak even de showroommodellen vasthouden of passen en uw beslissing maken.

Stratenmakers spullen
Gratis verzending.

Voor bestellingen + €500 ex.

Niet goed, geld terug.

30 dagen garantie

Professioneel materieel.

Gekozen door professionals

Scherpe prijzen.

Dagelijkse prijs monitoring