Winkelwagen

Vragen? Bel gerust 085 – 130 69 66

Bezorging binnen 2-4 werkdagen. Gratis vanaf €500 ex.

Onze klanten geven ons een 9,8 op Google.

Almi steenknippers / tegelknippers

Nederlandse Kwaliteit Almi Steenknipper / tegelknipper!

Almi maakt sinds de jaren ’70 Almi steenknipper / tegelknipper voor de infrasector! De steenknippers staan garant voor kwaliteit en probleemloos werken! De onderdelen van de steenknippers worden elektrolytisch verzinkt wat zorgt voor een lange levensduur! De Almi steenknippers worden wereldwijd gebruikt!

Strak straatwerk met tegelknipper

Met de steenknipper / tegelknipper van Almi kan je super strak knipwerk afleveren! De steenknippers knippen de klinkers probleemloos door! De Almi knippers kunnen onder andere klinkers, waaltjes, tegels, trottoirbanden natuursteen en betonsteen knippen!

Voor natuursteen, dikke tegels en graniet is het belangrijk dat je een sterke knipper gebruikt zoals de elektro-hydraulische steenknippers.

De steenknippers zijn nu nog makkelijker in gebruik! Met de nieuwe technologie van Almi knipt een steenknipper 20% lichter! 

Verschillende type Almi steenknipper / tegelknipper

Er zijn aardig wat verschillende steenknippers van Almi, allemaal met hun eigen aanduiding. Hieronder in de tabel staan de aanduidingen uitgelegd.

aanduiding almi steenknippers

De Easy uitvoeringen zijn te herkennen aan het aantal spindels, namelijk 1. Dit zorgt ervoor dat de kniphoogte makkelijker en sneller ingesteld kan worden!

Wat is het verschil tussen een Almi Steenknipper en een Almi Tegelknipper?

Er zijn meerdere modellen Almi knippers op de markt. Zo heb je steenknippers, tegelknippers (met lamellenmes) en hydraulische knippers.

Wat is precies het verschil? Onthoudt één ding: iedere tegelknipper is een steenknipper, maar niet iedere steenknipper is een tegelknipper! Met een steenknipper kan je stenen (klinkers) knippen, met een tegelknipper kan je tegels knippen. Doordat de knipbreedte niet bij alle modellen even breed is, is niet elke steenknipper een tegelknipper.

Service Almi steenknipper / tegelknipper

Ons assortiment Almi steenknippers bevat veel Almi producten. Staat jouw Almi model of serie er niet tussen? Niet getreurd, wij kunnen alles leveren! Neem even contact met ons op en wij zullen u zo goed en snel mogelijk helpen!

Bent u opzoek naar meerdere Almi knippers? Vraag gerust een offerte bij ons op!

Almi steenknipper / tegelknipper onderdelen

Ben je op zoek naar onderdelen van je Almi knipper? Wij leveren deze ook! Neem contact voor ons op voor de producttekeningen zodat er geen verwarring bestaat over het gewenste onderdeel!

Onze Almi steenknipper / tegelknipper

Steenknipper ALMI AL33 1
Steenknipper ALMI AL33
Steenknipper Almi AL33 Easy
Steenknipper Almi AL33 Easy
Steenknipper - Lamellenknipper Almi AL43S
Tegelknipper - Lamellenknipper Almi AL43S
Steenknipper Hydraulisch Almi AL43SH14
Steenknipper Hydraulisch Almi AL43SH14
Gratis verzending.

Voor bestellingen + €500 ex.

Niet goed, geld terug.

30 dagen garantie

Professioneel materieel.

Gekozen door professionals

Scherpe prijzen.

Dagelijkse prijs monitoring