Winkelwagen

Vragen? Bel gerust 085 – 130 69 66

Bezorging binnen 2-4 werkdagen. Gratis vanaf €500 ex.

Onze klanten geven ons een 9,8 op Google.

Wacker Neuson Trilplaten / Trilstampers

Wacker Neuson

Wacker Neuson staat sinds 1848 voor keiharde kwaliteit en innovatie als het gaat om onder andere Wacker Neuson Trilplaten Trilstampers. Al sinds jaar en dag worden trilpalten en trilstampers van Wacker gebruikt in de bouw-, infra- en groensector.

Sinds 2021 produceert Wacker Neuson Emmisieloze Trilplaten Trilstampers! Hierdoor maakt Wacker de bouwplaats zo volledig mogelijk emmisievrij, zonder dat je daarbij moet inleveren op vermogen.

Trilplaten Wacker Neuson

Er zijn allerlei verschillende modellen wat betreft Wacker trilplaten. Zo heb je bijvoorbeeld de kleinere eénrichtingstrilplaten. Deze zijn beschikbaar in de volgende series: AP (Zero Emmision trilplaten), BPS (Benzine trilplaten), DPS (diezel trilplaten) en tot slot de Wacker WP-serie.

Maar je hebt ook de omkeerbare zware Wacker trilplaten. Deze bestaat uit de volgende series: BPU (Benzine trilplaten), DPU (diezel trilplaten) en WPU.

De Wacker trilplaten worden wereldwijd veel gebruikt!

Trilstampers Wacker Neuson

De trilstamper is uitgevonden door Wacker Neuson. Meer dan de helft van alle verkochte trilstampers is een ‘Wacker stamper’.  

De stampers van Wacker Neuson zijn ideaal om grond en sleuven te verdichten. De trilstampers worden voornamelijk gebruikt in de Infra sector.

Qua Wacker stampers heb je ook verschillende modellen. De series zijn als volgt: AS (Zero Emmision trilstamper), 2-takt ( 2-takt tristamper), 4-takt ( 4-takt tristamper) en tot slot de DS-serie (diesel trilstamper).

Accu trilplaat / trilstamper Wacker Neuson

Wacker Neuson is één van de eerste fabrikanten van accu trilplaten en accu trilstampers. De emissievrije machines van Wacker Neuson starten al met één druk op de startknop. De machines van Wacker zijn een uitkomst voor bedrijven in de Infra & Bouw die bijvoorbeeld bezig zijn met hun CO2-uitstoot te verminderen. 

Met de Emissievrije machines breekt er een nieuw tijdperk aangebroken voor zowel Wacker Neuson als voor de bouwplaatsen. Door de emissievrije machines is het mogelijk om de uitstoot op bouwplaatsen uiteindelijk drastisch te verminderen!

Wacker Neuson accu stamper

De elektrische accu stamper van Wacker Neuson bestaat uit 3 modellen: AS30e, AS50e en AS60e. De elektrische Wacker stampers zijn uitgerust met een onderhoudsvrije elektromotor maar ook met een afneembare accu! 

Accu stampers zijn 100% emissievrij!

Wacker Neuson accu trilplaat

De elektrische accu trilplaat van Wacker Neuson doet waar hij goed in is: bodem verdichten, straatklinkers aantrillen maar ook asfalt verdichten. Wacker accu trilplaten zijn 100% emissievrij!

Accu trilplaten zijn verkrijgbaar in de volgende modellen: APS1030e, APS1135e, APS1340e, APS 1550e, APS2050e en de AP2560e.

Een greep uit ons Wacker Neuson assortiment

Staat jouw model er niet tussen of staat deze niet in onze webshop? Wij kunnen deze gelukkig WEL leveren! Neem snel contact met ons op. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Wacker Trilplaat BPS 1550 A Wacker Neuson
BPS1550 A Trilplaat | Wacker Neuson
Wacker Neuson DPU 6555 Trilplaat
DPU6555 HeHap Trilplaat | Wacker Neuson
Wacker Neuson BS60-2 Trilstamper 3
Wacker Stamper BS60-2 | Wacker Neuson
Wacker trilplaat DPU 3060HETS Wacker Neuson
DPU 3060HETS Trilplaat | Wacker Neuson
Gratis verzending.

Voor bestellingen + €500 ex.

Niet goed, geld terug.

30 dagen garantie

Professioneel materieel.

Gekozen door professionals

Scherpe prijzen.

Dagelijkse prijs monitoring