Home / PBM’s en kleding

Onze PBM’s en  kleding

Ben je op zoek naar goede PBM’s en kleding? Dan vindt je die hier. Wij bieden in onze PBM en kleding webshop een uitgebreid assortiment. Selecteer hieronder de gewenste categorie.

Heeft u vragen? Onze specialisten helpen je graag.

Bel 085 – 130 69 66 nu bereikbaar of stuur een e-mail.

Bescherming en kleding

Wat je beroep ook is, goede werkkleding en bescherming is erg belangrijk. De kleding moet goed zitten, de juiste pasvorm hebben en het moet je beschermen tegen de omstandigheden waarin je werk.

Juist daarom hebben wij een assortiment bescherming en kleding dat goed samengesteld is. We verkopen diverse merken en hebben voor elk budget producten beschikbaar. Ons assortiment bestaat uit bescherming en kleding met verschillende prijs-kwaliteitsverhouding, uitvoeringen, maten en kleuren.

Staat jouw bescherming of kleding er niet bij?

Staat jouw favoriete product er niet bij? Vraag ons er dan gerust naar. Wanneer de vraag voor dit product toeneemt zullen wij proberen ook dit product te gaan voeren.

Werkkleding passen en retouneren

Wil je verzekerd zijn van de juiste maat, stofsoort of pasvorm voordat je je werkkleding gaat kopen? Kom dan gerust langs in onze winkel in Capelle aan den IJssel. Pas verschillende maten, kleding en bescherming om er zeker van te zijn dat het goed zit.

Retourneren kan ook. Neem daarvoor altijd eerst contact met onze klantenservice voor op.

Heeft u vragen? Maurice, onze specialist, helpt graag.

Bel 085 – 130 69 66 nu bereikbaar of stuur een e-mail.

0