Home / Over ons

Over ons

In 2019 is Scheppie.nl ontstaan. Al jaren deden de inkoop van ons eigen materieel hebben gedaan bij de partijen die we nu als concurrenten zien. Wij zijn we op zoek gegaan naar de mogelijkheid tot het opzetten van een materieel webshop. Met de juiste producten, goede klantenservice en een goede prijs.

Ervaring

Onze ervaring putten wij uit ons oorspronkelijke vak. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het straatwerk, als hoveniers en in de bouw. Hierdoor weten we precies wat we verkopen, kunnen we onze klanten optimaal informeren en weten we welke service nodig is.

Mocht u een inhoudelijke vraag hebben, over welk product dan ook, aarzel niet om het ons te vragen. Wij weten het antwoord.

Doelstellingen

Natuurlijk moet je, ook als webshop, een visie hebben. Onze visie is dat wij onze klanten willen voorzien van de beste producten tegen de beste prijs mogelijk. Daarbij moet de kwaliteit van het materieel voorop staan. Echter kan een webshop niet draaien zonder goede klantenservice. Onze producten worden doorgaans in 2 dagen bezorgd.

Uiteraard willen wij groeien. Maar we willen alleen groeien als we dezelfde kwaliteit kunnen blijven waarborgen. Deze kwaliteit is ons speerpunt. Onze belangrijkste doelstelling.

Showroom Scheppie

Het Scheppie.nl team

Dat voor jou klaar staat.

Maurice Klomp
Administratie en verzending

Harm Koelewijn

Harm Koelewijn
Inkoop

Marco Mes
Webshop beheer & online marketing

0