StrakVlak

De pionier wat betreft egalisatieschuiven. Strakvlak is de eerste egalisatieschuif die door Vakorganisaties en ARBO-instellingen met open armen werd ontvangen omdat het de fysieke belasting voor de gebruiker aanzienlijk verlaagt.

De lange verstelbare handgreep zorgt ervoor dat je met een rechte rug kan werken!

Zandbaan egaliseren met StrakVlak schuif

Het Strakvlak model smal (tot 120cm) wordt vaak gebruikt voor het grof afreien van de zandbaan. Het brede model Strakvlak (tot 210cm) trek je hierna over het zandbed heen om een strakke laag te creëren.

De Strakvlak heeft een functie die veel andere egalisatieschuiven niet hebben. Het Strakvlak kan namelijk worden ingesteld op dakprofiel.

Egalisatieschuif Strak en Vlak

Strakvlak is gemaakt van hoogwaardige materialen en is heel netjes afgewerkt. Qua design en functie is dit de topper onder de egalisatieschuiven. De egalisatieschuif Strak en Vlak heeft een zeer lange levensduur!

De kunststof lichtgewicht wielen zijn verstelbaar van -45 mm tot +175 mm terwijl je de breedtebladen ook gemakkelijk kan verstellen.

De egalisatieschuiven Strak en vlak worden vaak gebruikt door stratenmakers en hoveniers. De egalisatieschuif kan je ook gebruiken voor gazons en grindpaden.

Egalisatieschuif onderdelen

Ook de onderdelen van de egalisatieschuiven zijn makkelijk te verkrijgen. Zo staan de achterwielen, zijwielen en de zijplaat in onze webshop zodat je dit simpel en snel kan bestellen. Andere onderdelen van de egalisatieschuif zijn op aanvraag leverbaar.

Ben je opzoek naar kwaliteitsgereedschap? Dan zijn deze egalisatieschuiven echt iets voor jou! De egalisatieschuiven worden gratis bij jou thuis afgeleverd!

Show Filters

Toont alle 10 resultaten