De Wit gereedschap

De Wit gereedschap uit Kornhorn fabriceert al vanaf 1898 tuin- en stratenmakers gereedschap. Tegenwoordig een modern industrieel bedrijf waarbij de kwaliteit vanaf de oorsprong centraal staat.

De Wit Stratenmakers gereedschap

Al jarenlang maakt De Wit gereedschap voor de professionele stratenmaker! Het uitgebreide assortiment bevat bijvoorbeeld: straathamersstootijzersbandentangenbandenstampers, maar ook spaden en tegelhaken. Stuk voor stuk zijn het categorieën waarin De Wit wereldberoemd is.

De stratenmakers gereedschappen van De Wit staan bekend om de kwaliteit! Spreekwoorden als: ‘Met een hamer van De Wit, weet je dat je levenslang op je knieën zit!’ zeggen wel genoeg!

De gereedschappen van De Wit worden uit boron staal geproduceerd wat mede afkomstig is uit gerecyclede metalen. De Wit produceert haar producten in eigen fabriek.

De Wit Tuingereedschap

Ook voor de tuin heeft De Wit een compleet assortiment bedacht! Ideaal voor de hovenier! Producten zoals schoffels, grondboren, plantenschepjes, harken en overige hand-tuingereedschappen.

Gemeentes, overheidsinstellingen en groenvoorziening bedrijven gebruiken al jarenlang de schoffels van De Wit. Waarom? Omdat het kwaliteitsproducten zijn, geproduceerd op Nederlandse bodem!

De Wit Handgereedschap

Staat jouw De Wit handgereedschap er niet tussen? Maak je geen zorgen, wij leveren het complete assortiment van De Wit. Neem contact met ons op via: info@scheppie.nl

Show Filters

Toont alle 51 resultaten

Toont alle 51 resultaten