Home / Machines en brandstoffen

Ons machines en brandstoffen

Ben je op zoek naar goede machines en/of brandstoffen? Dan vindt je die hier. Wij bieden in onze stratenmakers webshop een uitgebreid assortiment bestrating machines en brandstoffen. Selecteer hieronder de gewenste categorie.

Heeft u vragen? Onze specialisten helpen je graag.

Bel 085 – 130 69 66 of stuur een e-mail.

Machines en brandstoffen

Goede machines en brandstoffen zijn erg belangrijk. Het helpt het je de klus te klaren, ook helpt het bij het ontlasten van de arbeid. In onze webshop treft u diverse machines en brandstoffen aan die voor stratenmakers, hoveniers en in de bouw onmisbaar zijn.

Al ons materieel is geselecteerd door professionals die deze zelf ook gebruiken. Alleen professionele machines en brandstoffen dus.

Staat jouw machine of brandstoffen er niet bij?

Staat jouw favoriete product er niet bij? Vraag ons er dan gerust naar. Wanneer de vraag voor dit product toeneemt zullen wij proberen ook dit product te gaan voeren.

Machines en brandstoffen ruilen en retourneren

Wil je verzekerd zijn van het juiste product voordat je je machines of brandstoffen gaat kopen? Kom dan gerust langs in onze winkel in Capelle aan den IJssel. Bekijk de verschillende items uit onze webshop. Even voelen, bekijken en testen is natuurlijk altijd een goed idee.

Retourneren kan ook. Neem daarvoor altijd eerst contact met onze klantenservice voor op.

Heeft u vragen? Maurice, onze specialist, helpt graag.

Bel 085 – 130 69 66 of stuur een e-mail.

0