Heeft u vragen? Maurice, onze specialist, helpt graag.

Bel 085 – 130 69 66 of stuur een e-mail.

Onze handheien

Bij Scheppie.nl treft u een compleet assortiment handheien. Wij bieden alleen handheien van nauwkeurig geselecteerde leveranciers. En we verkopen alleen die handhei in onze webshop waarmee wij zelf ook willen werken.

Handhei

Ook de handhei kunt u bij Scheppie.nl kopen. wij hebben de handhei is 2 verschillende formaten. De handhei is gesmeed van zuiver staal, dat zorgt voor de beste kwaliteit. De handhei, ook wel palenrammer genoemd, is ideaal om eenvoudig palen in de grond te slaan.

De handhei wordt gebruikt in meerdere beroepen, stratenmakers, hoveniers etc. Bij het plaatsen van afrastering en tuinpalen is het aanstampen vaak nodig. Dat kan met een hamer, echter loop je het risico dat je de bovenkant van de paal flink beschadigd. Deze handhei valt om de paal om daarmee de bovenkant van de paal heel te houden. Met het zware gewicht kan de paal in het gat gestampt worden. Voorzien van 2 comfortabele handgrepen voor extra grip en kracht.

Kies de handhei die bij u past. Of u die nu gebruikt als stratenmaker, hovenier of als particulier.

Ons assortiment

U bevind zich nu in de subcategorie handhei van stratenmakersmaterieel, bekijk de andere subcategorieën:

Bandenzagen
Bezems en schoppen
Bladzagers
Bijlen
Harken
Overige
Palenboor en Paalhamers
Snoeigereedschap
Vorken
Watertanks

Staat jouw handhei er niet bij?

Staat jouw favoriete product er niet bij? Vraag ons er dan gerust naar. Wanneer de vraag voor dit product toeneemt zullen wij proberen ook dit product te gaan voeren.

Handhei ruilen en retourneren

Wil je verzekerd zijn van het juiste product voordat je je handhei gaat kopen? Kom dan gerust langs in onze winkel in Capelle aan den IJssel. Bekijk de verschillende items uit onze webshop. Even voelen, bekijken en testen is natuurlijk altijd een goed idee.

Retourneren kan ook. Neem daarvoor altijd eerst contact met onze klantenservice voor op.

Heeft u vragen? Maurice, onze specialist, helpt graag.

Bel 085 – 130 69 66 of stuur een e-mail.

0