Heeft u vragen? Maurice, onze specialist, helpt graag.

Bel 085 – 130 69 66 of stuur een e-mail.

Home / PBM’s en kleding / Brandwerende en antistetische kleding

Onze brandwerende en antistetische kleding

Op deze pagina tref je de door ons geselecteerde brandwerende en antistetische kleding. Alle producten op Scheppie.nl worden door onze stratenmakers geselecteerd. Daardoor heb jij altijd het beste brandwerende en antistetische kleding voor jouw machines en klus.

Brandwerende en antistetische kleding

Bij Scheppie.nl treft u een compleet assortiment brandwerende en antistetische kleding. Wij bieden alleen brandwerende en antistetische kleding van nauwkeurig geselecteerde leveranciers. En we verkopen alleen brandwerende en antistetische kleding in onze webshop waarmee wij zelf ook willen werken.

Kies de brandwerende en antistetische kleding die bij jou past. Of je deze nu gebruikt als stratenmaker, hovenier of als particulier.

Ons assortiment

Je bevind zich nu in de subcategorie brandwerende en antistetische kleding van PBM’s en kleding, bekijk de andere subcategorieën:

Veiligheidshelmen
Gehoorbescherming
Veiligheidsbrillen
Hoodies
T-shirts
Verkeersvesten
Werkjassen
Jassen
Overalls
Handschoenen
Werkschoenen
Werklaarzen
Broeken
Kniebeschermers
Oorkappen 

Staat jouw brandwerende en antistetische kleding er niet bij?

Staat jouw favoriete product er niet bij? Vraag ons er dan gerust naar. Wanneer de vraag voor dit product toeneemt zullen wij proberen ook dit product te gaan voeren.

Brandwerende en antistetische kleding ruilen en retourneren

Wil je verzekerd zijn van het juiste product voordat je je brandwerende of antistetische kleding gaat kopen? Kom dan gerust langs in onze winkel in Capelle aan den IJssel. Bekijk de verschillende items uit onze machine brandstoffen webshop. Even voelen, bekijken en testen is natuurlijk altijd een goed idee.

Retourneren kan ook. Neem daarvoor altijd eerst contact met onze klantenservice voor op.

Heeft u vragen? Maurice, onze specialist, helpt graag.

Bel 085 – 130 69 66 of stuur een e-mail.

0